![]() |
Проблема.Kingston DDR3-1333 2048MB PC3-10600 (KVR1333D3N9/2G) По
Я хочу купити оперативку Kingston DDR3-1333 2048MB PC3-10600 (KVR1333D3N9/2G) до свого компютера Celeron(R) CPU D.3.20GH.z 540Мб ОЗУ.Підскажіть чи підійде вона мені??????????
|
та хто ж тебе зна, що там тобі підходить.. залежить від того, куди ти її бажаєшь собі засунути. ;) Якшо у середину компутера - то може ти нам повідомиш що-небудь про його нутрощі - наприклад, про модель материнської плати тощо.
Але щось мені підказує, що воно туди не влізе... як не влізло тобі до тями й те, що треба сперш читати правила того форуму, до якого ти вирішив звернутись із питанням. Бо там чистою російською мовою по білому написано - Цитата:
А вже після цьго, побачивши як найменьше розділ Выбор отдельных компонентов компьютера и конфигурации в целом, а з божою допомогою ще й профільні теми Выбор: Процессор, Материнская плата, Память - в любых комбинациях або [решено] Нужно обновить компьютер (апгрейд) та, зробивши над собою зусилля й накропавши конфігурацію свого компьютера та повідомивши нам про те, нащо тобі забажалося сабжа, ти зможеш відчути радість миттєвої відповіді на своє питання :). PS: всегда нравилось наблюдать за срабатыванием генератора случайных чисел. В данном случае он забросил вопрос сюда - в раздел » Новости » Новости железа » :) |
Время: 06:40. |
Время: 06:40.
© OSzone.net 2001-